BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, October 21, 2010

TenSioN!!!... @__@

huargh!!!...

kepala tengah weng²... otak dah tepu... huhuhu...

sangat² memerlukan medicine yang cukup kuat...

makan panadol xjalan langsung...

hurmm... nie lah akibat terlampau lame tengok lappy and ngadap eseimen yang sangat banyak...

my BUSS PLAN xsiap lagi!!!...



lbey kurang mcm nie lah keadaan saye ye kawan²...

xsabar sangat² nak balik umah esok... oh esok tolong lah datang dengan segera!!..

sangat² memerlukan sokongan dari family... rase down sangat² sekarang...

kepada adik² yang nak masok kolej, sile lah belajar macam mane nak tangani stress dengan betol yer...

kalau xnak masok hospital bahagia yang sangat bahagia tuh, kawal lah perasaan anda bile m'lakukan eseimen.. ngeh3x...

melalut jer kitew nie kan... hahahaha... almaklumlah tengah kepala tak betol...

hadoyai... mate dah naek bengkak tengok lappy lame²...

YA ALLAH tabahkanlah hati hambamu ini untuk meneruskan tugasan nya... ~AMIN~

p/s: kepada kawan².. sile doakan saya supaya sihat and xsakit key... klu sakit xdapat lah nak siapkan eseimen yang nak kne anta minggu depan nieh...

ok lah.. nak siapkan lagi eseimen.. tatatatatataa....

www.tips-fb.com

Wednesday, October 20, 2010

GeGeGeGiGiGiLaLaLa (LOL)

hehehehe... jangan peduli sangat dengan title nieh..

memang tengah giless sekarang... GILESS nak siapkan eseimen yang maha banyak kat depan mate nieh.. hadoyai... perlukan pertolongan segala MEN!!.. SUPERMEN,ULTRAMEN, MEN² yang maha banyak kat dalam TV tuh (rolling eyes @__@)

mak saye kate 'HIDUP NIE JANGAN TERLAMPAU STRESS, KALAU STRESS SANGAT PEGI AMIK AIR SEMBAHYANG AND SOLAT'... akan ku ikut ape yang mummy saya kate kan...

bile tengok balik keje yang ader nie, rase fedup plak nak siapkan tapi disebabkan sem nie dah second final sem aku kat kuantan yang maha best nieh, terpakse lah aku m'yiapkan segala keje yang ader nieh...

hanya ALLAH yang tahu betapa t'seksa nyer nak siapkan keje yang maha banyak dalam maha yang terhad.. tu belom lagi dengan BUSS.PLAN yang maha panjang dengan segala tok nenek calculation aku kene buat sensorang walaupun nie work group...

keje group pon aku kene buat sensorang.. baek aku buat keje individu jer... aduh!!.. nape lah aku dapat ahli group yang sangat pasif.. macam² perangai manusia nie rupe nyer... sabo lah hati, lagi sebulan lebih jer nak ddk kat kuantan t'cinta nie.. lepas nie dah practical..

YES!!.. speaking bout practical, aku dapat kat KLAS... bukan KELAS ok but KLAS (KL Airport Services)... dapat bahagian PASSENGER HANDLING... hahahaha... keje tengok orang lah gamak nyer..

ape lagi ek nak cakap... hohohoho... macam² nak lepaskan tapi disebabkan menyentuh isu sensitiviti sesetengah pihak, perlulah dipendamkan sensorang diri...

disaat² begini daku memerlukan segala sokongan yang ader daripada family and my boy... tabahkan lah hati ku ini... ~sigh~

hahahaha.. tetibe rase nak nangis... hadoyai.. sem nie banyak buat aku menangis sebab eseimen nieh T__T

tak per² nie boleh jadi kenangan tahun 2010 yang paling "indah"... perlulah nyanyi lagu samsons kan KENANGAN TERINDAH.. hahahahaha...

kali nieh post panjang sikit... sebab tak tahu bile lagi nak update... (thinking-tetibe dapat satu idea jahat)... jeng jeng jeng...

tunggu bile plan jahat ku ini sudah settle keyh...

okeh lah, nak sambung buat eseimen nieh...

ADIOS my friends... ngeh3x...

i leave you with song of the day (dalam playlist lagu aku).. hahahahaha....

video

www.tips-fb.com

Sunday, October 3, 2010

tYmE BuhSaN @___@

ngee~

nie bukan tyme buhsan tp nie tyme nak mengade²..



tengok² (muke xboleh blah)..

tyme tgh buat blog nie tengah ader kelas.. kelas e-learning lah kate kan...
mangai.. eseimen sangat manyak lorh!!!... e-learning jer 4 eseimen kne submit blan nie.. tu blom lg eseimen yang laen... saya sangat 'suke'!!!

mummy!!!.. HELP ME!!! (sangat memerlukan bantuan dr segi motivasi)..



xde lorh smpi muke ku yang kiut nie jadi begitu.. ngee~

buat mase nie still dapat lagi m'gawal stress yang m'landa diri.. alhamdullilah...

ok lorh.. nak buat eseimen nie.. if i got tyme i'll update key guys...

daaaaa...

www.tips-fb.com