BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, July 23, 2010

DUET!!! @__@

huhuhu... msok ari nie dh 3 mggu kowt xcntact ngan dye... rndu bangat deh @__@

xper² sabar lah wahai hati.. dye xke mane tu.. muhahahaha (dlm hati xder sape yang tahu T__T )

hari nie b'jalan ngan lancar.. kelas habis kol 10 pastu kelas kol 10.30 cancel (hoooreyyyy!!!) gie bandar kuar duet, beli barang sikit (xmakan sbb pose ^__^) pastu pegi beli sweater kaler PINK!! hooyeeyyy!! sgt suke @__@ (jgn marah ye papa IZZ, nnt mama beli kan yg laen, hehehehe.. ^__~)

nak kne cari keje laa.. (m'geluh ~sigh~) hidop nie kne gne duet, hari² duet kuar mcm air.. makan, minum, shopping, minyak kete, mcm² lg, smue kne gune duet...
nak b'jimat mmg lah boley tp mcm² hal nak kne gune duet, buat assignment pon kne gne duet..

nak nyanyi lagu duet²..
Duet DUet dimana kau duet!! duet duet!!.. aku sangat m'merlukan mu!! (dah gile @__@)

PAPA PLEZ GIVE ME MONEY!!!

p/s: papa izz, mama nak duet dr papa nie... pastu jgn lupe smpan duet knduri kawin kiter tau... XD

www.tips-fb.com

Thursday, July 22, 2010

SeSat @__@

hohoho...

ari nie sangat bahagia...
dapat on9 m'gunakan CELCOM BROADBAND dekat DALAM UMAH!!.. buyaaa!!!...

suke suke suke ^__^

mse mule² mmg xboleh nak on9 tp alhamdullilah dapat jugak on9 kat dlam umah..
nnt xder lah m'yusahkan tuan rumah nak kne jge aku ngan mmber aku plak...

tgk topic aku kat atas tu sesat kan..

hehehehe... mmg dalam sejarah lah aku sesat kat KUANTAN nie..

nak d'jadikan cerita.. balik dr kolej td aku ngan mmber umah nak gie kuarkan duet n nak tolong kwn msok kan duet kat ATM bank...

dah settle semua, tyme tok balik sbb dah pkol 5 n tyme nie mmg lah jalan sgt buzy (org balik keje)...

nak d'jadikan cite, mse tu mmber aku kte jalan kanan nie nak pegi KP ngan TERUNTUM..

aku pon agguk lah sbb ngah focus kat jalan (biase lah budak gabra lagi.. hahahaha) @__@

tah mcm mne aku boley lak jalan terus padahal aku kne turn kanan... n terus lah sesat kat dalam bndar KUANTAN yg serba jam tu.. adoyaiii... fenat dok dlm kete (mate dah xlarat dah tyme tu)...

mmg lepas nie aku kne pakai GPS lah kat dalam kete... susah klu sesat nie.. kang memane lak aku pegi... nasib baek lah aku nie pndai bace papan tnde... ngee~

k'simpulan nyer --> janganlah b'angan mase bwk kete ye rakan² yang kusayangi....

b'hati² lah kat jalan raye tu...

www.tips-fb.com

Tuesday, July 13, 2010

SenGaL

huhuhu... aku t'campak kat ceruk kg yg ssg susah nak on9..
masok arinie lbey kurang 5 hari aku xon9...
aiyayayaya... sesgt suke @___@

setakat nie hdop aku ok.. oh btw aku dok kat luar (ceruk kg) #__# tu yg xdpt nak on9

hidop aku:

isnin --> bangun pagi
buat aper yg patot
gie kolej ngan teksi
daftar segala bagai
balik umah sewa
buat keje b'faedah
tito @___@

selasa --> bangun pagi
buat aper yg ptot
gie kolej naek teksi
daftar kelas & koko
balik umah sewa
tgk lappy yg xboley nak on9
tito lg @___@

rabu --> bangun awal pagi
sarapan (mase nie rajin)
gie kolej naek teksi
msok kelas (best sgt kelas sem 5)
mayb buat mcm yg atas sbb sme jer flow..

esok n lusa xdpat lak nak jangka mcm mne p'jalanan hidop..

jmpe lah kite dlam blog laen bile aku smpat nak updated ( tah bile lah aku dpt on9 lg) sob sob sob T__T

~the end~

www.tips-fb.com

Thursday, July 8, 2010

@____@

holla...

ari nie tgh mood swing² (ader dlm kamus ker??? @__@ )

dah 3 hari xdpt tengok TV.. apalah nasib diriku ini.. astro buat hal plak (GERAM!!!)

ok.. kne mulakan hari² yang m'bisankan nie dengan senyuman...



erk..??!! alamak barang lupe nak kemas (kompen kne sound)..
gie settle barang dulu...

daaaa...

www.tips-fb.com

Suka-Suki @___@

video

yang nie Tell Me GoodBye - Big Bang

video

yang nie plak Tell Me Goodbye (english version)

selamat mendengar... @__@

p/s: best giless!!

www.tips-fb.com

Wednesday, July 7, 2010

~SigH~ *___*

haila²... ssh btol lah klu parents hdop zaman 70 n kite hdop zaman 90.. sgt² ssh...
even MUET pon ader yg xthu... @___@

sbenar nyer bukan lah susah cuma susah nak understand jer..

macam kes aku gak.. aku nak 'A' parent aku bagi 'B'
kalau aku nak 'C' lagi lah jauh dyeorg bagi...
sangat² fenin...

xper lah kite go on along jer lah..

mau lepak dulu...

daaa...

www.tips-fb.com

KeNanGan @___@

dah agk lame nak masok kan gmbar nie tp asyk pending jer...

nak cite gak pasal gie cuti kat cameron highland... muahahaha @___@ suke giless kat tmpt tu (dh ader angan² nak pegi honeymoon kat situ) *wink²



dalam p'jalanan nak pegi tu sempat lah tangkap gambar p'mandangan kat luar.. mse bkak tingkap 2 dah stat rse sejuk tau.. brrr... dah lah bawak 1 jer sweater (dalam kpla dah mule nak pegi beli sweater baru) @___@

ermm.. smpi sne dalam pkol 12 lbey gak lah b'tolak dr umah kol 8 lbey.. smpi² jer ibu dah ajk kuar (ingt nak tdo dlu baru kuar) eh lpe plak kiteorg dok kat hotel IRIS (promote skit)

pastu kuar gie taman kaktus *___*



cute x?? ^__~



cantik sgt!! ^__^




yg due org nie adik² aku (adik betol bkn adik angkat)
yg sorg 2 mat bunga n mat skema..
yg lg sorg tu yg kecik skali..

dah ronda² pegi plak ladang strawberry.. paling penting makan strawberry coklat!!! wargh!! sgt² heaven.. tp xder gmbr mse mkn strawberry coklat T___T



gmbar nie amek kat intenet jer.. hehehe ^___^

pastu balik n tdo jap malam plak pegi pasar malam.. borong sakan lah kat sne.. bli teddy lah, bntal strawberry lah, mcm bdk² kan.. hehehehe...

then balik lah hotel n tdo...selamat mlm -___-''

pagi esok nyer pegi m'rayap cari teh strawberry (idea ibu) penat jln²...

ermmm... smbung story esok lah, mummy panggil tgk kek coklat plak (sdap nyer)..

daaaa.... ^__~

www.tips-fb.com